Elek Nikolett vagyok, az utánképzési ügymenet szakértője és a visszaajogsimat.hu tulajdonosa.

Ügyfeleim számára a vezetéstől eltiltás gyakran a megélhetés, illetve a mindennapi életvitel veszélyeztetését, valamint a munkahely elvesztését jelentheti.

Több éves gyakorlattal rendelkezem olyan gépjárművezetők ügyével kapcsolatosan, akiket az eljáró bíróság ittas vezetés, közúti baleset okozása, illetve más bűncselekmény(ek) elkövetése miatt utánképzésre kötelezett.

Ügyfeleim körében a leggyakrabban előfordult kérdés:

„Mikor kapom vissza a jogosítványomat?”

A bonyolult jogszabályok, a különböző téves vagy már nem aktuális információk miatt nehéz kiigazodni az interneten talált nehezen értelmezhető „tanácsokon”. Egy rossz döntés folytán ebbe az élethelyzetbe került ügyfeleknek azért célszerű hozzám fordulnia, hogy az utánképzési eljárásról vagy az önkéntes pontcsökkentésről pontosan tájékozódni tudjon, hiszen ismerem a kialakult ügyintézési gyakorlatot.

Elek Nikolett

Gépjárművezető szakoktató
Gépjárművezető elméleti vizsgabiztos

Tapasztalat, segítségnyújtás, megbízhatóság

TÖBB ÉVES TAPASZTALATTAL RENDELKEZEM 100%
AZ ORSZÁG BÁRMELY PONTJÁRÓL IS KERES, SEGÍTEK 100%
MEGBÍZÁSÁVAL ÖN FOLYAMATOSAN TÁJÉKOZÓDHAT ELÉRHETŐSÉGEIMEN KERESZTÜL 100%

Elkötelezett vagyok ügyfeleim iránt és célom, hogy az Ön utánképzése a lehető leghamarabb teljesüljön. Tőlem valamennyi Önben felmerülő kérdésre naprakész, közérthető tájékoztatást kaphat, megkímélve Önt a hosszadalmas, elhúzódó eljárástól.

Ha szeretné, végigkísérem utánképzése során mert hiszem azt, hogy színvonalas szakmai munkával lehet csak olyan eredményt elérni, amely megfelel az Ön elvárásainak.